Visitekaartjes (standaard)

Op voorraad
SKU
Visitekaartjes
€ 23,09

Visitekaartjes drukken

Voordelig, snel, en op basis van welk design u ook maar wil. Dat is online standaard visitekaartjes drukken bij GRdruk.nl in een notendop. Met onze klassieke goedkope visitekaartjes kan u eigenlijk nooit fout zitten. Zowel qua papiertype als gewicht in gram zijn ze eigenlijk niet te verslaan. Wij weten maar al te goed hoe groot het belang van een goede eerste indruk is, zeker in de zakenwereld, dus zijn de opties voor het personaliseren eindeloos wanneer u bij ons standaard visitekaartjes laat drukken.

 • Laat standaard visitekaartjes drukken met een liggende of staande oriëntatie, of als vierkant.

 • Kies voor enkelzijdige of dubbelzijdige bedrukking.

 • 6 verschillende materialen, waaronder houtvrij glanzend mc, houtvrij offset PEFC™, en sulfaatkarton mat.

 • Al uw standaard visitekaartjes worden gratis verzonden!

Standaard formaat visitekaartjes drukken

Standaard visitekaartjes laat u drukken, omdat u ze wil gaan gebruiken. Ze kunnen gebruikt worden op kantoor en bij stands, maar ook wanneer u “on the go” bent. Dat is juist het handige aan onze standaard visitekaartjes. Perfect voor de actieve ondernemer. Het is dus van groot (praktisch) belang dat ze precies in uw portemonnee of pasjeshouder passen. Daarom is het niet verrassend dat het meest populaire standaard formaat visitekaartjes 7cm bij 3cm is binnen de categorie goedkope visitekaartjes, zowel liggend als staand.

Echter, en of u nu grafisch ontwerper of office manager bent, u wil ook een goede en blijvende indruk maken op uw klanten en relaties. Om deze reden kan u bij GRdruk.nl ook kiezen voor vierkante standaard visitekaartjes. Zeker voor meer creatieve beroepen is dit een hele populaire optie wanneer het op online visitekaartjes bestellen aankomt.

Het perfecte materiaal voor uw visitekaartjes

Met de standaard visitekaartjes van GRdruk.nl kan u vrijwel alle kanten uit. Dat is ook één van grote pluspunten van ons ruime aanbod. Alleen al op het gebied van het materiaal kan u al talloze verschillende soorten visitekaartjes online bestellen. Wat betreft onze standaard formaat visitekaartjes kan u kiezen uit maar liefst 6 verschillende materialen, waarvan 5 volledig houtvrij (wat wil zeggen dat het materiaal behandeld is ter verwijdering van de chemische stof lignine):

 • Houtvrij glanzend mc: van 300 gram/m², de standaard papierdikte voor visitekaartjes.

 • Houtvrij mat mc: van 300 gram/m² of 450 gram/m² voor extra stevigheid.

 • Houtvrij offset: van 350 gram/m² of 400 gram/m², en offset is perfect voor voordelig drukwerk in grote oplage.

 • Houtvrij glanzend mc PEFC™: van 300 gram/m² of 350 gram/m².

 • Houtvrij offset PEFC™: van 350 gram/m².

*PEFC (Programme for the Endorsement of Forest Certification) is een label dat aantoont dat al het gebruikte materiaal afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen en gebieden.

Daarnaast kan u ook gaan voor standaard visitekaartjes gemaakt van mat sulfaatkarton. Dit materiaal is soepel, opdikkend en toch sterk. Ook breekt het niet in de plooi en kreukt het niet zoals veel andere papier- en kartonsoorten, wat wel handig is wanneer het om visitekaartjes gaat. Dit type visitekaartje is, bijvoorbeeld, populair onder ZZP'ers die veel onderweg zijn.

Hoeveel standaard visitekaartjes heeft u nodig?

100 visitekaartjes laten drukken? 500 visitekaartjes? Of misschien wel 100.000 visitekaartjes? Of het nu om een grote of een kleine oplage visitekaartjes gaat, bij GRdruk.nl regelen we het allemaal voor u. Het maakt dus niet uit of u als ondernemer voor uw eigen project of als office manager voor een groot bedrijf visitekaartjes gaat bestellen.

Voor kleine oplagen is een offset bedrukking vaak de optimale manier om standaard visitekaartjes te laten drukken, terwijl een digitale bedrukking vaak voordeliger is wanneer het om grotere bestellingen gaat. Voor beide druktechnieken bieden wij onze klanten meerdere opties aan, zodat u geen aanslag op de portemonnee hoeft te plegen en altijd voordelig visitekaartjes kan bestellen.

Verzending van uw visitekaartjes

Één van de complimenten die wij regelmatig krijgen van onze klanten is dat de levering van bestellingen bij GRdruk.nl altijd zo soepel verloopt. Daar zijn we vanzelfsprekend hartstikke blij mee, want daar werken we heel hard voor. Voor de verzending van uw standaard formaat visitekaartjes kan u dan ook alleen kiezen voor een snelle levering of een nóg snellere levering.

 • Razendsnel uw visitekaartjes nodig? Kies dan voor onze standaard leveringstijd van 6 dagen.

 • Heeft u écht haast? Kies dan voor een leveringstijd van 4 dagen.

 • Werkelijk als de bliksem nood aan uw nieuwe standaard visitekaartjes? Voor een leveringstijd van 2 dagen of minder willen we u vriendelijk vragen om ons dat te laten weten in het tekstveld genaamd “Opmerkingen” op de Checkout-pagina aan het einde van het bestelproces.

Standaard formaat visitekaartjes in de aanbieding

Alsof het allemaal nog niet genoeg is wat betreft onze voordelige standaard visitekaartjes loopt er momenteel ook een mooie promotie bij GRdruk.nl. Wij geven de komende weken namelijk 15% op verschillende houtvrije standaard visitekaartjes. Het enige dat u hoeft te doen om van die korting te profiteren, is uw bestelling aanmaken bij ons. U zal op het einde van het bestelproces een overzicht van de toegepaste korting op uw visitekaartjes krijgen, nog voordat u overgaat tot betaling.

Ter uwer informatie, momenteel maken de volgende standaard formaat visitekaartjes deel uit van de lopende kortingsactie voor onze klanten:

 • 15% korting op houtvrije standaard visitekaartjes (mat) van 300 gram, één van onze meest verkochte visitekaartjes.

 • 15% korting op houtvrije standaard visitekaartjes (mat) van 400 gram, een stevigere versie van het type visitekaartje hierboven.

 • 15% korting op houtvrije standaard visitekaartjes (glanzend) van 300 gram, één van onze meest verkochte visitekaartjes met een shiny touch om nog meer indruk te maken.

 • 15% korting op houtvrije standaard visitekaartjes van 350 gram en een offset bedrukking, ideaal voor kleinere oplagen van visitekaartjes van kwaliteit.

Upload uw eigen ontwerp

Lever zelf uw eigen unieke ontwerp aan, wij zorgen voor de rest. Zo heeft u de volledige vrijheid om uw standaard visitekaartjes zo veel te personaliseren als u wil. Geen goedkope visitekaartjes meer die u overal tegenkomt, maar standaard visitekaartjes van kwaliteit met uw eigen, originele ontwerp. U wilt toch indruk maken?

 • U kan uw ontwerpen aan het einde van het bestelproces uploaden.

 • Probeer uw bestanden altijd in PDF-formaat aan te leveren.

 • Producten met meerdere pagina's graag als losse pagina's in 1 PDF-bestand aanleveren.

 • Zorg voor een veiligheidsmarge aan de randen van uw ontwerp (tussen de 5 en de 8 millimeter) om witte randen en/of gegevensverlies te voorkomen.

Twijfel dus niet om gelijk uw standaard visitekaartjes te bestellen bij GRdruk.nl. Kies de visitekaartjes die u wil laten drukken, voeg daarna uw ontwerpbestand toe aan uw bestelling, en zodra uw betaling binnen is, gaan wij voor u aan de slag. Zo heeft u uw standaard visitekaartjes binnen de kortste keren in huis!

Visitekaartjes (standaard)

0 / 51 Review