Neon posters

Neon posters drukken, goedkoop en snel geleverd!

Bij GRdruk.nl bent u op het juiste adres voor Neon Posters drukken. Wij leveren Neon posters op fluor papier kleuren geel, groen, oranje en roze(pink). De posters worden 1/0 gedrukt met zwart, op het neon papier, waardoor ze perfect opvallen op straat om uw boodschap over te brengen. Het papier is 80gr en goed te gebruiken voor een korte periode van een paar weken buiten. Binnen blijven ze langer goed. U kunt u neon poster bestellen op de formaten A0, A1, A2, A3, A4 en B1, en wij leveren goedkoop binnen 6 werkdagen, maar kunnen ook al binnen 2 werkdagen leveren. 

Fluor papier valt op.

Fluor posters (gedrukt op fluoriserend papier) worden ook wel Neon posters genoemd en zie je vaak langs de weg als reclameuiting. Maar je kunt ze ook prima gebruiken voor in je winkel of horeca gelegenheid. Door de felle kleuren vallen ze beter op en springt jou boodschap er uit. Heb jij met spoed nog een paar posters nodig? Geen enkel probleem, plaats je bestelling voor 11:00, en de koerier staat morgen al bij je op de stoep

Goedkoop posters drukken en makkelijk bestellen

Heb jij nog vragen over deze posters? Wij staan graag voor je klaar. Mail ons op info@grdruk.nl, en wij antwoorden binnen enkele uren. Heb je toch andere posters nodig? Check dan ook posters drukken voor onze standaard posters, goedkoop en snel geleverd.

Materiaal

Wijzig Keuze


Formaat

Wijzig KeuzeOp voorraad
SKU
Neon posters
€ 0,00