Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren

Banners & Spandoeken

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren

Banners en spandoeken online bestellen bij GRdruk.nl

Spandoeken en banners zijn een bewezen manier van offline promotie waarmee de herkenbaarheid van uw bedrijf of de boodschap van uw organisatie in één keer op een groot publiek kan worden overgebracht. Of het nu gaat om een evenement dat u gaat organiseren, een stand die u gaat opzetten voor een handelsbeurs, of een steiger in het centrum van de stad waar u op wil adverteren, bij GRdruk.nl vindt u de banners en spandoeken die u nodig heeft.

 

Enorm aanbod banners en spandoeken

Banners en spandoeken zijn de ideale vorm van promotiemateriaal voor in de buitenlucht of voor in grote indoor-ruimtes, zoals concerthallen of loodsen. Bij Grdruk.nl weten we uit ervaring dat het gebruik en het doel per spandoek sterk kan variëren, dus hebben wij ervoor gekozen om een zeer uitgebreid aanbod producten voor u beschikbaar te maken. Voor onze rechthoekige spandoeken alleen al kan u kiezen uit meer dan 60 verschillende formaten, van lange, smalle strips, tot enorme oppervlakken van meer dan 10 vierkante meter. U kan er dus vanuit gaan dat u bij ons de banner of het spandoek kan vinden dat precies bij uw plannen past.

 

Banners en spandoeken op maat van uw wensen

Naast een enorm aanbod kan u bij GRdruk.nl ook nog eens de banner of het spandoek dat u kiest tot in detail personaliseren, en dat kan volledig online. Wij verzorgen zowel zwart-wit als full-color bedrukkingen van topkwaliteit voor alle formaten banners en spandoeken, ongeacht het materiaal of de bestelde hoeveelheid. Het enige dat u daarvoor hoeft te doen, is uw banner of spandoek naar wens uitkiezen, en uw persoonlijke design uploaden via onze website. Het hele proces duurt slechts een kwestie van minuten, zodat u zo snel mogelijk uw banners en spandoeken in huis heeft.