Briefpapier

Op voorraad
SKU
Briefpapier
Waardering:
80% of 100
€ 34,27

Briefpapier drukken

Briefpapier mag niet ontbreken in jou professionele huisstijl, het laat namelijk een eerste indruk achter. Briefpapier in full colour is een perfecte manier om er zeker van te zijn dat uw klanten en zakenrelaties direct weten dat ze te maken hebben met een professionele partij. Of het nu om brieven, facturen, of iets anders gaat, mooi in kleur gedrukt, is de ideale manier om te communiceren met uw relaties. Bij GRdruk.nl bieden we een heel scala aan mogelijkheden voor het drukken van briefpapier dat precies bij u past, van het formaat en de bedrukking tot het soort materiaal.

 • Wij drukken full color en leveren in verschillende formaten zoals A4, A5, en A6.

 • Kies voor verschillende vormen van enkelzijdige of dubbelzijdige bedrukking voor uw zakelijk briefpapier.

 • U heeft keuze uit zeven verschillende materialen / papier zoals 90gr offset wit (meest populair), 80gr kringlooppapier, 100gr linnenpapier wit (perfect voor luxe briefpapier), en 120gr houtvrij offset (HVO) wit.

 • Al uw huisstijl wordt gratis verzonden!

Mooi briefpapier laten drukken bij GRdruk.nl

Of het nou gaat om zakelijk of gewoon mooi briefpapier voor persoonlijk gebruik, het is wel van belang dat het om een kwaliteitsproduct gaat. U wilt tenslotte een professionele en verzorgde indruk maken, toch? Dat begrijpen wij bij GRdruk.nl maar al te goed en dat ziet u ook terug in ons aanbod door de hoge kwaliteit. Dat begint al met de mogelijkheid om uit verschillende formaten te kiezen, van het standaard A4-formaat (21cm x 29,7cm) tot de handige en kleinere A5- (14,8cm x 26cm) en A6-formaten (10,5cm x 14,8cm). Daar komt nog bij dat u een volledig eigen design aanlevert. Briefpapier met logo en in kleur is daar een goed voorbeeld van. Het enige dat u daarvoor hoeft te doen, is uw ontwerp in een PDF-bestand opslaan en dit bestand aan het einde van het bestelproces te uploaden via onze eigen GRdruk.nl tool. Online briefpapier bestellen was nog nooit zo gemakkelijk.

Ruime keuze aan materiaal voor uw briefpapier

Het papier wat GRdruk.nl levert, is perfect voor allerlei gebruik en gelegenheden, voor zowel ondernemers als grafisch ontwerpers en privé personen. We zijn er dan ook van overtuigd dat ons uitgebreide aanbod briefpapier één van de grote redenen is waarom de afgelopen jaren steeds meer mensen voor ons hebben gekozen om hun briefpapier te bestellen. Alleen al wat betreft de materialen voor uw briefpapier de mogelijkheden eigenlijk eindeloos, ook voor luxe papier. Zo kan u voor al uw designs kiezen uit meer dan 10 verschillende papiersoorten:

 • Houtvrij offset (HVO) wit: in 3 gewichten 80 gram/m², 90 gram/m² en de 120 gram/m².

 • Kringlooppapier van 80 gram.

 • Kringlooppapier FSC™ van 80 gram.

 • Natuurpapier crème van 80 gram.

 • Natuurpapier crème van 80 gram FSC™ van 80 gram.

 • Offset wit FSC™ van 80 gram.

 • Offset wit PEFC™ van 90 gram.

 • Linnenpapier wit van 100 gram.

*FSC (Forest Stewardship Council) is een wereldwijd keurmerk dat garandeert dat de grondstof voor de betreffende papierproducten afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. De grondstof (het pulp) is niet afkomstig uit bossen met hoge natuurwaarden of uit plantages waarvoor tropisch regenwoud gekapt is.

*PEFC (Programme for the Endorsement of Forest Certification) is een label dat aantoont dat al het gebruikte materiaal afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen en gebieden.

Briefpapier bestellen is hartstikke makkelijk, onder andere dankzij ons simpele bestelproces, maar het is wel handig om te weten welk materiaal en kwaliteit ideaal is voor wat u wil laten drukken. Zakelijk briefpapier bedrukken kan tenslotte sterk verschillen van luxe of gewoon mooi briefpapier voor bij u thuis. Om u alvast een beetje op weg te helpen, zetten we hieronder enkele richtlijnen op een rijtje:

 • Mooi briefpapier drukken: zoals u zelf al kan zien aan onze selectie is over het algemeen briefpapier van 80 á 90 gram perfect geschikt voor dagelijks gebruik.

 • Zakelijk briefpapier drukken: voor zakelijk gebruik kan u kiezen voor een iets zwaardere papiersoort van 120 gram voor voor stevigheid, zowel tijdens het verzenden als bij het ontvangen.

 • Luxe briefpapier drukken: als u op zoek bent naar een speciale touch voor uw briefpapier, omdat u bijvoorbeeld uitnodigingen voor een evenement wil versturen, dan is linnenpapier van 100 gram een populaire keuze.

Verzending van uw briefpapier

Als u waarde hecht aan een snelle levering wanneer u gaat bestellen, dan bent u bij GRdruk.nl aan het juiste adres. Wij begrijpen namelijk dat u, zodra u uw eigen briefpapier ontworpen heeft, er ook zo snel mogelijk mee aan de slag mee wil gaan. Om deze reden doen we bij iedere bestelling onze uiterste best om deze zo snel mogelijk bij u af te laten leveren, ongeacht of het om een grote of een kleine oplage gaat. Bij GRdruk.nl kan u daarom enkel kiezen voor een snelle levering of een nóg snellere levering.

 • Razendsnel uw briefpapier nodig? Kies dan voor onze standaard leveringstijd van 6 dagen.

 • Kan u écht niet wachten? Kies dan voor een leveringstijd van 4 dagen.

 • Heeft u werkelijk als de bliksem nood aan uw nieuwe briefpapier? Als u voor 10:00 de 'overnight' optie besteld, heeft u het morgen al in huis.

Goedkoop briefpapier in de aanbieding

Als wij onze klanten mogen geloven, dan is één van de grote pluspunten bij GRdruk.nl dat wij dag in dag uit bezig zijn met het uitbreiden van ons aanbod en het verbeteren van onze prijzen. Daar horen ook regelmatige promoties en andere voordelige kortingsacties bij, waaronder op ons mooie briefpapier.

Upload uw eigen ontwerp

Een ander groot pluspunt van briefpapier laten drukken bij GRdruk.nl is dat u bij ons uw eigen designs kan aanleveren. Op deze manier beslist u zelf precies hoe het product eruit komt te zien, bijvoorbeeld drukken van briefpapier met logo of luxe papier met gedetailleerde afwerking. Voor de rest zorgen wij. Gepersonaliseerd briefpapier om een professionele indruk te maken en boven de rest uit te steken, dat is wat u krijgt bij GRdruk.nl.

 • Aan het einde van het bestelproces kan u uw eigen designs uploaden.

 • Het ideale formaat voor uw bestanden is PDF.

 • Graag uw ontwerp als losse pagina's in 1 PDF bestand aan te leveren als deze bestaat uit meerdere pagina's.

 • Let op de veiligheidsmarges! Voor de meeste designs is een marge van tussen de 5 en de 8 millimeter tussen de content en de randen genoeg om gegevensverlies en/of witte randen te voorkomen.

Aarzel dus niet om uw briefpapier bij GRdruk.nl te bestellen. Kies het formaat dat u nodig heeft, en lever aan het einde van het bestelproces uw eigen ontwerp aan. Wij gaan er daarna mee aan de slag en zorgen dat uw briefpapier zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd.

Briefpapier

0 / 51 Review