Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

STEMPELS VOOR ALLES WAT U NODIG HEEFT

Of u nu op zoek bent naar een stempel voor occasioneel gebruik thuis of voor regelmatig gebruik op professioneel vlak, het is de moeite waard om onze selectie aan stempels eens te verkennen. Vrijwel al onze stempels zijn van het wereldwijd erkende merk Printy, waardoor u kan rekenen op producten van uitstekende kwaliteit. Voor iedere soort stempel in ons aanbod kan u kiezen uit meerdere uitvoeringen, onder andere gebaseerd op formaat, kleur van de inkt, en het aantal ontwerpen per item. Daarnaast kan u ook nog de tekstplaat en het stempelkussen laten personaliseren, bijvoorbeeld met het logo van uw bedrijf of uw eigen naam. Zo komt een houten stempel met tekstplaat en stempelkussen altijd wel van pas, zowel thuis als op kantoor.

Klimaatneutrale stempels van GRdruk.nl

De stempels die u online kan bestellen via onze webshop zijn van het bekende merk Printy en dat is niet zonder reden. Naast de topkwaliteit van deze producten vertegenwoordigen onze stempels ook een heuse primeur op het gebied van milieubescherming. Het zijn namelijk de eerste klimaatneutraal geproduceerde stempels, bestaand uit minstens 65% gerecyclede kunststof. Ideaal dus voor een ecologisch verantwoorde vertegenwoordiging van uw bedrijf of organisatie. Daar komt nog bij dat veel van de stempels uit onze collectie voor een groot deel uit hout bestaan, en tekstplaatjes en stempelkussen hebben die volledig personaliseerbaar zijn.

 

Stempels voor professionals

Als u op zoek bent naar een simpele, betrouwbare stempel die u kan personaliseren, dan zijn de houten stempels met tekstplaat en stempelkussen van GRdruk.nl de ideale oplossing. De Printy professional stempels daarentegen zijn speciaal bedoeld voor intensief gebruik in een professionele omgeving. De kern van deze stempels is gemaakt van staal en de houder bestaat uit hoogwaardig kunststof voor extra stevigheid en duurzaamheid. Deze items, waarvan de tekstplaat en het stempelkussen afgestemd kunnen worden op de huisstijl van uw bedrijf, staan bekend als één van de betrouwbare soorten stempels die u kan vinden.