Categories
Blog

GRdruk.nl Tips voor verkrijgen van de beste resultaten voor uw online drukwerk

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Zeker voor mensen die nog nooit gebruikt hebben gemaakt van een online printing service kan het hele proces hier en daar enkele vragen oproepen. Bij GRdruk.nl begrijpen we dan maar al te goed, dus streven wij ernaar om de hele ervaring zo overzichtelijk mogelijk voor u te houden. Van het kiezen van de perfecte producten voor uw drukwerk en het kiezen van de juiste instellingen tot het uploaden van uw designs en het bevestigen van uw bestelling, we willen het altijd zo simpel mogelijk voor u houden.

Dat doen wij in de eerste instantie door een vakkundige en vooral behulpzame klantendienst ter uwer beschikking te stellen. Deze kan u van maandag tot vrijdag tussen 08u00 en 18u30 bereiken, en op zaterdagen tussen 10u00 en 16u00, zowel per online chat als telefoon en e-mail. Het zal u echter verbazen hoe gemakkelijk het is om bij GRdruk.nl precies het online drukwerk te bestellen dat u nodig heeft. Verder hebben we, om u alvast een beetje op weg te helpen, in dit stuk enkele tips verzameld voor het verkrijgen van de beste resultaten voor uw online drukwerk. Het is voor ons namelijk van groot belang dat uw ervaring met online printing en ons bedrijf zo prettig en vlot mogelijk verloopt.

 

Check onze reviews

Wij kunnen nog zo’n easy-to-use website hebben en nog zo veel mooie dingen vertellen over onze online printdienst, maar als u nog nooit met ons gewerkt heeft, dan wil dat allemaal een stuk minder zeggen. Dat begrijpen we heel goed. Vandaar dat we vaak ook graag onze klanten voor ons laten spreken. GRdruk.nl is aangesloten bij WebwinkelKeur, het keurmerk dat staat voor betrouwbare klantvriendelijke webwinkels. Al hun leden voldoen aan de belangrijkste Nederlandse wetgeving, hun identiteit is gecontroleerd, en het staat iedere klant vrij een review te plaatsen welke onafhankelijk gemodereerd wordt door WebwinkelKeur. Via onze WebwinkelKeur widget op de website kan u direct tientallen reviews van onze klanten raadplegen en verklappen alvast: we zijn trots op wat er allemaal gezegd wordt over ons.

 

Op verschillende manieren bereikbaar

Als specialist in online drukwerk willen wij natuurlijk altijd de best mogelijke eindresultaten leveren voor onze klanten. Dat wil echter niet zeggen dat de rest niet belangrijk is, integendeel zelfs. Wij vinden dat service en communicatie eigenlijk net zo belangrijk zijn. Alles verloopt tenslotte online, wat toch een heel andere ervaring geeft dan het printen van drukwerk bij een winkel bij u in de buurt. Om deze reden hebben we het bij GRdruk.nl voor u zo makkelijk mogelijk gemaakt om met ons te kunnen communiceren. U kan ons bereiken per telefoon en e-mail, terwijl wij ook over een complete online chat service beschikken. Daar helpen onze vriendelijke medewerkers u gelijk met wat u ook nodig heeft, of het nu gaat om het plaatsen van uw bestelling, de instellingen voor uw online drukwerk, of gewoon om wat meer informatie op te vragen. Via deze link wordt u gelijk naar onze klantendienst geleid.

 

Duidelijke prijzen

Wanneer het om traditioneel drukwerk gaat, dus offline, is één van de meest voorkomende klachten die wij horen van onze klanten dat de prijzen vaak zo onduidelijk en vooral inconsistent zijn. Meer dan een paar van onze klanten zijn bij een offline print service al eens voor onaangename verrassingen komen te staan bij het afrekenen. Dat willen we bij GRdruk.nl dus graag vermijden en daarom zorgen wij er voor dat al onze prijzen op de website altijd duidelijk weergegeven zijn. Ook tijdens het bestelproces zijn alle prijzen altijd prominent weergegeven, zodat u te allen tijde volledig op de hoogte bent van de kosten van uw bestelling. Misverstanden en onaagename financiële verrassingen bij het bevestigen van bestellingen zijn dingen van het verleden wanneer u werkt met GRdruk.nl.

 

Acties en aanbiedingen

Naast onze transparante prijsstrategie doen wij bij GRdruk.nl ook onze uiterste best om constant nieuwe acties en aanbiedingen op poten te zetten. Onze prijzen zijn namelijk al scherp, maar het kan natuurlijk altijd nóg beter. Wij weten dat drukwerk een belangrijke rol speelt bij uw promotiecampagnes en evenementen, en daarom willen wij de best mogelijke partner voor u zijn. Goede voorbeelden hiervan zijn, bijvoorbeeld, de acties en aanbiedingen die wij promoten tijdens de verschillende feestdagen en -periodes van het jaar, zoals Kerstmis en Nieuwjaar. In dergelijke periodes doen wij onze best om u de allerbeste prijzen aan te bieden, ook op populaire producten als full colour flyers, verschillende formaten posters, en allerlei soorten hoogwaardige visitekaartjes. We raden u dan ook zeker aan om zich in te schrijven voor onze nieuwsbrief, want daarin stellen we onze klanten regelmatig op de hoogte van onze nieuwste promoties.

 

Onze templates

Bent u van plan een groots feest te geven en zou u graag een mooie, gepersonaliseerde uitnodiging laten printen voor de gelegenheid? Bent u de lancering van een nieuw product aan het plannen voor u bedrijf? Of heeft u misschien nood aan wat gepersonaliseerd promotiemateriaal voor uw stand op de komende handelsbeurs? Wat het ook is dat u nodig heeft qua online drukwerk, u kan er bij GRdruk.nl voor terecht. Om die reden stellen wij voor ieder product ook verschillende templates en werktekeningen beschikbaar. Zo weet u precies waar u op moet letten bij het leveren van designs en kan u ervoor zorgen dat uw drukwerk precies overeenkomt met uw originele ontwerpen. Als u wil, kan u hier al eens een kijkje naar de vele templates en werktekeningen die wij voor het gemak van onze klanten op onze website hebben gezet.

 

Gratis en vrijblijvende offertes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *