Categories
Nieuws

Een nieuwe look voor uw vertrouwde partner in online drukwerk GRdruk.nl

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  • 0
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Gaat u binnenkort een bedrijfje oprichten en bent u daarvoor een uitgebreide promotiecampagne aan het plannen? Is uw bedrijf zich aan het voorbereiden op de lancering van een nieuw product of een nieuwe service, en bent u daarvoor op zoek naar de perfecte promotiematerialen om precies uw doelgroep te bereiken? Of zit u misschien middenin de voorbereiding op een groot feest of evenement, bijvoorbeeld een verjaardag of een bruiloft, en is het moment aangebroken om de uitnodigingen te versturen? Wat u ook nodig heeft qua drukwerk en promotiemateriaal, bij GRdruk.nl zit u ervoor op de goede plek.

Recent hebben wij GRdruk.nl, al bijna 10 jaar een referentie wat betreft online drukwerk in Nederland en België, in een volledig nieuw jasje gestoken. Daarbij hebben we ook niet nagelaten om ons gevarieerde aanbod nog verder uit te breiden. We merkten namelijk dat de vraag naar online drukwerk maar blijft groeien, terwijl het aanbod in Nederland en België nog steeds niet altijd voldoet aan wat wij zelf bepaalde kwaliteitsstandaarden noemen.

Geheel in de spirit van ons bedrijf zijn we dus aan de slag gegaan om ons volledige aanbod, zowel qua product als service, te verbeteren. Zoals u al jaren van ons gewend bent, streven wij ernaar om u een zo goed en efficiënt mogelijke online printservice te bieden, aan de hand van een uitstekende kwaliteit, zowel qua drukwerk als service, scherpe prijzen, en een snelle (gratis) levering.

 

Hoge kwaliteit

Bij GRdruk.nl letten we op alle details, maar de kwaliteit is altijd doorslaggevend. Dat gaat dan over de kwaliteit van zowel het drukwerk en de afgewerkte producten als van de kwaliteit van onze dienstverlening. We willen namelijk meer zijn dan een simpele verlener van online printdiensten. We willen een betrouwbare partner voor al uw promotionele projecten zijn, een partij waarvan u weet wat u kan verwachten en waar u op kan rekenen wanneer u nood heeft aan drukwerk van kwaliteit

Hiervoor werken wij enkel met de beste materialen en machines, en zorgen wij ervoor dat al onze werknemers de door onszelf gestelde hoge kwaliteitsstandaarden kunnen onderhouden. Of het nu gaat om simpele flyers, uitgebreide brochures, of leuke wenskaarten voor de feestdagen, het is altijd ons doel om uw ontwerpen zo mooi en exact mogelijk af te drukken. Het is dan ook om deze reden dat u overal op onze website professionele tips en begeleidingen inzake de ontwerp- en bestelprocessen kan vinden, terwijl u ook altijd terecht kan bij onze vriendelijke klantendienst. Deze is bereikbaar per e-mail, telefoon, en online chat, van maandag tot vrijdag tussen 08u00 en 17u00.

 

Aantrekkelijke prijzen

Naast de kwaliteit van ons drukwerk en dienstverlening letten wij ook altijd op onze prijzen. We vinden het namelijk van groot belang dat wij onze klanten altijd de beste en scherpste prijzen kunnen bieden, natuurlijk in combinatie met een aanbod van hoge kwaliteit. Wij weten als geen ander dat goede kwaliteit niet per se duur hoeft te zijn en dat willen we graag laten doorschemeren in ons bedrijf. Daarnaast zijn wij ervan overtuigd dat, onder andere, onze lage prijzen ervoor zorgen dat wij er bij het zoeken naar online drukwerkdiensten in Nederland en/of België meteen bovenuit steken. Op deze manier streven we er bij GRdruk.nl naar om een ideale optie te zijn voor allerlei soorten projecten, bedrijven, en budgetten.

Daar komt nog bij dat wij ook altijd druk in de weer zijn om kortingen en andere speciale aanbiedingen op poten te zetten voor onze klanten. Van speciale aanbiedingen tijdens de feestdagen tot enorme kortingen op gewilde producten, ons doel is om het shoppen in onze online shop zo leuk, gemakkelijk, en voordelig mogelijk te maken. Zo vindt u op dit moment, bijvoorbeeld, mooie kortingen op flyers, posters, en visitekaartjes op onze website. Die komen heel goed van pas wanneer u op het punt staat om een feestje te organiseren of om een nieuw product te lanceren met uw bedrijf. We raden u dan ook aan om zich in te schrijven voor onze periodieke nieuwsbrief, waarin we u op de hoogte houden van de laatste aanbiedingen en promotionele acties.

 

Snelle levering

Het kan allemaal wel zo goed verlopen bij ons binnenshuis, en onze aanbiedingen en kortingen kunnen nog zo mooi zijn, maar het heeft allemaal niet zo veel zin als u weken moet wachten op uw producten. Gepersonaliseerd drukwerk is vaak bedoeld voor een specifieke gelegenheid, dus is het niet best als u er lang op moet wachten.

Als ervaren professionals in de wereld van de online printing weten wij maar al te goed dat snelheid vaak even belangrijk is als kwaliteit. Het opzetten van een mooie, easy-to-use website en het soepel verwerken van bestellingen is één ding, maar het snel afleveren van deze bestellingen is nog iets heel anders. Daarom hoeft u zich daar bij ons geen moment zorgen over te maken.

Voor het leveren van uw bestellingen op het adres dat u aangeeft werken wij samen met professionele, maar vooral betrouwbare dienstverleners. Zij helpen ons om uw bestellingen zo snel mogelijk in perfecte staat bij u te krijgen. Bij GRdruk.nl garanderen we dus een razendsnelle bezorgdienst die in veel gevallen ook nog eens volledig gratis kan zijn. De voorwaarden kunnen verschillen per bestelling en product, dus neem zeker eens een kijkje naar onze website en verken de voorwaarden op uw gemak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *