Bent u een van de vele mensen die op zoek is naar de beste en nieuwste manier van afdrukken in kleur? Kijk dan eens naar digitaal flyers drukken in kleur voor flyers. Digitaal printen in kleur biedt de schoonste en mooiste afdruk. Tegenwoordig bieden de meeste commerciële drukkerijen digitaal afdrukken in kleur.

[caption id="attachment_44" align="alignright" width="300"]flyers afdrukken cmyk Flyers afdrukken gebeurt in CMYK op 4 rols drukpersen.[/caption]

Digitaal printen in kleur is duidelijk een toegevoegde waarde voor alle printbedrijven in hun printaanbod. Het vergroot hun bereik naar winstgevende nieuwe markten. Met behulp van digitaal afdrukken in kleur kunt u mogelijk snel van taak wisselen, zelfs zonder het proces te stoppen of uw proces te maximaliseren.

Omdat het digitaal is, is de functie voor het afdrukken van variabele gegevens bijzonder nuttig. Mogelijk kunt u wijzigingen aanbrengen en bijvoorbeeld in de tekst, afbeelding of datum op label per label. Deze functie wordt gebruikt voor speciaal genummerde, gecodeerde of gepersonaliseerde labels bij volledige productiesnelheid.

Full colour printen is een ander gebied waar digitaal printen een groot voordeel biedt voor flexo. (Flexo is Flexographic-drukwerk dat in de jaren tachtig in de grafische industrie werd geïntroduceerd.) Het proces voor afdrukken in kleur is zo veel complexer met flexo vanwege de technische beperkingen. Meerlagige prints zijn bijvoorbeeld extreem moeilijk te realiseren in flexo. Bij digitaal afdrukken in kleur zijn kleurenlabels niet langer een tijdrovende en arbeidsintensieve klus.

Gebaseerd op de getuigenissen van digitale kleurenprinters, zijn ze tevreden met de hoge kwaliteit van het bedrukte label, de flexibiliteit in ontwerpen en de vrijwel onbegrensde afwerkingsmogelijkheden. Dus blijven ze terugkeren naar de drukkerij met digitale kleurenprintdiensten.

[caption id="attachment_45" align="alignleft" width="300"]digitale drukmachine Een digitale drukmachine, de Xerox Versant 80. Ideaal voor flyers drukken in kleine oplages[/caption]

Als u deze service bij uw drukkerij kunt verkrijgen, heeft uw bedrijf waarschijnlijk een sterkere verkooppositie dan andere designers of reclamebureau´s. Je kunt zelfs altijd 'ja' zeggen tegen je klanten voor al hun ontwerpen, ongeacht hun complexiteit, want er zijn geen limieten meer. Ongeacht wat uw drukwerk nodig heeft, op de een of andere manier kan digitale kleurendruk hier aan voldoen.

De voordelen van digitaal kleurenafdrukken zijn talrijk en belangrijk. Op maat gemaakte ontwerpen en printarrangementen zijn bijvoorbeeld eenvoudig te programmeren. Zoals ik al eerder zei, kunt u ook zonder gedoe wijzigingen in uw ontwerp aanbrengen. Uw project kan op grote schaal worden geproduceerd, zelfs voor codering en markering. Uitstekende workflow-efficiëntie is een ander opmerkelijk kenmerk van digitale systemen. Zakelijke on-demand