Reclame drukwerk

Voor een actie die scoort en een merk dat staat zet je promotiedrukwerk in. Jouw doelgroep bereik je effectief en voordelig met reclamedrukwerk, posters en ander promotiemateriaal.

Shop per categorie

DE KLASSIEKERS VAN DE OFFLINE PROMOTIE

Van kleine éénmansbedrijfjes tot grote corporaties, wanneer het aankomt op het offline promoten van services en producten speelt drukwerk nog altijd een grote rol. Het is daarbij wel belangrijk dat al het gedrukte promotiemateriaal precies de juiste boodschap overbrengt en daar helpen we je graag mee bij GRdruk.nl. Met een uitgebreide selectie flyers en folders kan u bij on terecht voor de klassiekers onder het reclame drukwerk. Ontwerp ze allemaal online met behulp van onze design tool, kies de hoeveelheid die past bij uw plannen, en laat de bestelling in recordtempo bezorgen op het adres dat u heeft doorgegeven. Zo simpel is het.

 

Flyers van GRdruk.nl

Of het nu gaat om het promoten van de opening van een nieuw kantoor of het opzetten van een spectaculaire promotie voor de komende vakantieperiode, de flyers van GRdruk.nl zijn er uitermate geschikt voor. Dat komt, onder andere, door ons brede aanbod dat gaat van standaard flyers in full color en flyers van verschillende materialen tot flyers met een luxe veredeling en zelfs milieu- en natuurvriendelijke flyers. Zo kan u de flyers kiezen die perfect passen bij de plannen die u in gedachten heeft, zeker wanneer u ze helemaal online personaliseert met behulp van onze online design tool.

Folders van GRdruk.nl

Een mooie folder is de perfecte manier om uw service of product op een duidelijke en overzichtelijke wijze voor te stellen. Denk daarbij, bijvoorbeeld, aan handelsbeurzen, maar ook aan promotiecampagnes per post en evenementen waarop u de folders kan uitdelen. Het mooie aan folders is ook dat u bij ons kan kiezen uit heel wat uiteenlopende variaties gebaseerd op verschillende karakteristieken, waaronder het aantal vouwen, het soort vouw, en het soort papier. Daarnaast kan u ze in een handomdraai het ontwerp meegeven dat u wil met behulp van onze easy-to-use online design tool.