Wens- & Uitnodigingskaarten

Wat de gelegenheid ook is, een persoonlijke wens- of uitnodigingskaart wordt altijd gewaardeerd. Van verjaardagen van klanten en jubilea binnen uw bedrijf tot het welkom heten van een nieuwe werknemer en het bedanken voor het bijwonen van een feestje of evenement, de wens- en uitnodigingskaarten van GRdruk.nl zijn ideaal om een goede indruk te maken op uw collega's, werkrelaties, en vrienden. U kan ze bij ons met gemak online bestellen en ze daarna met de hand afwerken. Klassiek, stijlvol, en persoonlijk.

  • Voor uw wens- en uitnodigingskaarten kan u bij GRdruk.nl kiezen uit verschillende formaten, waaronder A6 (10,5cm x 14,8cm), DIN lang (9,8cm x 21cm), en vierkant XL (21cm x 21cm).

  • Ook qua oriëntatie van de kaarten kan u kiezen uit verschillende opties, namelijk vierkant, liggend, of staand.

  • Wat betreft de bedrukking van uw wens- en uitnodigingskaarten kan u gaan voor een enkelzijdige bedrukking in full color en een zwarte achterzijde, of een dubbelzijdige bedrukking in full color.

  • Er zijn verschillende materialen voor uw kaarten beschikbaar, waaronder 300 grams houtvrij glanzend mc en 400 grams houtvrij mat mc.

  • U hoeft geen afwerking te kiezen voor uw wens- en uitnodigingskaarten, maar, onder andere, dubbelzijdige afwerking met matte dispersielak en enkelzijdige afwerking met hoogglanzende UV-lak behoren tot de mogelijkheden.

  • Bestellingen zijn mogelijk vanaf 10 stuks.

  • Gratis verzending mogelijk.

  • Express verzending is beschikbaar voor dit product.

Heeft u een vraag in verband met uw bestelling? Absoluut geen probleem, neem gerust contact met ons op of klik hier voor meer informatie over het plaatsen van een bestelling.

INFO! We zijn momenteel bezig om GRdruk.nl nóg beter voor u te maken. Gelieve uw ontwerpen zolang aan het einde van het bestelproces aan te leveren.

Kies het formaat:

Wijzig Keuze


Kies de oriëntatie:

Wijzig Keuze


Kies de bedrukking:

Wijzig Keuze


Kies het materiaal:

Wijzig Keuze


Kies de afwerking:

Wijzig Keuze


Inclusief Enveloppen?:

Wijzig Keuze


levertijd:

Wijzig KeuzeOp voorraad
SKU
Wens- & Uitnodigingskaarten
€ 0,00