Posters Digitale druk (vanaf 1 stuk)

Er zijn maar weinig offline manieren zo effectief als een poster om een specifieke doelgroep op een blijvende manier te bereiken. Het is dan ook niet gek dat de digitaal gedrukte posters van GRdruk.nl één van onze meest verkochte promotiemiddelen zijn. U kan ze laten afdrukken met uw eigen design erop ze daarna al vanaf slechts 1 stuk laten bezorgen. Zo kan u precies de marketingboodschappen of designs laten afdrukken die u nodig heeft om uw publiek te bereiken. En dat is nog niet alles, want als u niet zeker bent van het formaat of het materiaal dat u wil gebruiken voor de posters (digitale druk), dan kan u ook ons papiersampleboek bestellen. Gratis en voor niets.

  • Voor de posters (digitale druk) van GRdruk.nl kan u kiezen uit meer dan 10 verschillende formaten, waaronder A0 (84cm x 118,8cm), A1 half (29,7cm x 84cm), en B0 (100cm x 140cm).

  • De bedrukking van onze posters is altijd enkelzijdig, en kan in het zwart of in full color.

  • Qua materiaal voor de posters (digitale druk) zijn er meer dan 10 verschillende opties, waaronder 100 grams houtvrij glanzend mc, 140 grams indoor papier mat, en 235 grams glanzend fotopapier.

  • Bestellingen zijn al mogelijk vanaf slechts 1 stuk.

  • Gratis verzending mogelijk.

  • Express verzending is beschikbaar voor dit product.

Heeft u een vraag in verband met uw bestelling? Absoluut geen probleem, neem gerust contact met ons op of klik hier voor meer informatie over het plaatsen van een bestelling.

Formaat

Wijzig Keuze


Materiaal

Wijzig Keuze


Veredeling

Wijzig KeuzeOp voorraad
SKU
Posters Digitale druk (vanaf 1 stuk)
€ 0,00