Notitieboeken met harde kaft (digitale druk)

Soms komen lijntjes simpelweg niet zo goed uit. Dat weten we bij GRdruk.nl maar al te goed en daarom kan u bij ons ook met gemak online notitieboeken met harde kaft geruit/blanco bestellen. Deze notitieboeken komen zowel thuis als op kantoor zeer goed van pas, bijvoorbeeld om vergaderingen in te notuleren of om aantekeningen in te maken terwijl u bezig bent. Daarnaast kan u ze ook nog personaliseren door de harde kaft te laten bedrukken met uw eigen design, bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf, in full color nog wel.

  • Om te beginnen kan u bij GRdruk.nl kiezen uit 3 verschillende oriëntaties voor uw notitieboeken met harde kaft geruit/blanco: liggend (binding links), staand (binding links), en vierkant.

  • Als gevolg daarvan zijn er ook 3 verschillende formaten beschikbaar, namelijk A4 (21cm x 29,7cm), A5 (14,8cm x 21cm), of groot vierkant (14,8cm x 14,8cm).

  • Qua afwerking van de omslag kan u kiezen voor enkelzijdig laminaat (glanzend), enkelzijdig laminaat (mat), of enkelzijdig soft touch laminaat (mat).

  • Voor het binnenwerk zijn er 2 opties mogelijk: blanco of geruit met perforatie.

  • Bestellingen al mogelijk vanaf 1 stuk!

  • Gratis verzending mogelijk.

  • Express verzending is beschikbaar voor dit product.

Heeft u een vraag in verband met uw bestelling? Absoluut geen probleem, neem gerust contact met ons op of klik hier voor meer informatie over het plaatsen van een bestelling.

INFO! We zijn momenteel bezig om GRdruk.nl nóg beter voor u te maken. Gelieve uw ontwerpen zolang aan het einde van het bestelproces aan te leveren.

Kies de oriëntatie:

Wijzig Keuze


Kies het formaat:

Wijzig Keuze


Kies het materiaal van je omslag:

Wijzig Keuze


Kies de afwerking van de omslag:

Wijzig Keuze


Kies de bedrukking van de omslag:

Wijzig Keuze


Kies het binnenwerk:

Wijzig Keuze


levertijd:

Wijzig KeuzeOp voorraad
SKU
notitieboeken_met_harde_kaft_geruit_blanco_digitale_druk
€ 0,00