Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

ALTIJD EEN BLAADJE BINNEN HANDBEREIK


Alhoewel in deze moderne tijden meer en meer schrijf- en notitiewerk digitaal wordt gedaan, zijn er nog steeds ontzettend veel momenten waarop we even snel een aantekening op papier willen maken. In zulke gevallen is het hartstikke handig om een schrijf- of notitieblok bij de hand te hebben. Zowel op kantoor of thuis komen deze heel goed van pas en zorgen ze ervoor dat u nooit meer wat vergeet. Daar komt nog bij dat u ze bij GRdruk.nl ook nog tot in detail kan laten personaliseren, bijvoorbeeld met een full color bedrukking of het logo van uw onderneming, waardoor ze gemakkelijk deel kunnen uitmaken van een uniforme, professionele look van uw kantoor.

Het ene blok is het andere niet

Bij GRdruk.nl weten wij maar al te goed dat ieder bedrijf en ieder huishouden uniek is. Om die reden bevat ons aanbod kantoorartikelen dan ook verschillende soorten schrijf- en notitieblokken. Van gelijmde blokken die stevig in elkaar zitten tot alternatieve blokken met wire-o-binding, bij ons vindt u gegarandeerd waar u naar op zoek bent. Deze zijn overigens niet alleen handig op kantoor, maar ook thuis, bijvoorbeeld naast de telefoon of in de keuken. Daarnaast kan u bij ons ook volledig personaliseerbare flipover blokken bestellen die onmisbaar zijn in vergaderruimtes en klaslokalen, met keuze uit uitvoeringen met 25 of 50 vellen.

 

Persoonlijke touch

Of u nu kiest voor notitieblokken met een gelijmd dekblad of met wire-o-binding, voor geperforeerde collegeblokken om netjes van af te kunnen scheuren, of voor een ander soort schrijf- of notitieblok van GRdruk.nl, u kan deze altijd zo veel personaliseren als u wil. Van het soort binnenvel en het aantal blaadjes tot het formaat van de blokken en zelfs de kleur van de eventuele wire-o-binding, u kan het allemaal afstemmen op uw eigen voorkeuren. Daarnaast kan u de versies met dekblad ook voorzien van uw eigen design met behulp van onze easy-to-use online design tool. Het logo van uw bedrijf voor de notitieblokken op kantoor? Een leuke familiefoto voor de schrijfblokken thuis? Wat u ook wil, via onze online drukkerij is het in een handomdraai te regelen.