Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

EXTREEM PRAKTISCH


Om zelf te gebruiken of om weg te geven als (relatie)geschenk, notitieboeken en schriften zijn hele praktische items voor een bedrijf om te hebben. Op vrijwel ieder kantoor en in vrijwel ieder huishouden is een schrift of een notitieboekje eigenlijk onmisbaar. Of u nu kiest voor een geruit, een gelinieerd, of een blanco uitgave van GRdruk.nl, het komt altijd wel van pas. Ze zijn ideaal om, bijvoorbeeld, vergaderingen in te notuleren of om aantekeningen in te maken terwijl u bezig bent. Daarnaast kan u ze ook nog personaliseren door de buitenzijde te laten bedrukken met uw eigen design, bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf, de slogan van uw organisatie, of simpelweg een design dat u zelf mooi vindt.

Een overvloed aan opties

Wanneer het aankomt op schriften en notitieboeken, zit u goed bij GRdruk.nl. Van de keuze uit verschillende soorten binnenwerk (blanco, lijntjes, ruitjes) en de mogelijkheid om zelf het aantal pagina's te beslissen tot het kiezen van het soort papier van de omslag en het beslissen tussen ronde of rechte hoeken, u kan al uw schriften en notitieboeken precies afstemmen op wat u zelf verkiest en wat uw bedrijf nodig heeft. Dankzij ons overzichtelijke bestelproces, onze makkelijk te gebruiken design tool, en onze razendsnelle afleverdienst beschikt u in een mum van tijd over uw gepersonaliseerde schriften en notitieboeken. Door de vele mogelijkheden zijn onze schriften niet alleen goede opties voor op kantoor of thuis, maar ook als relatiegeschenken.

 

Professioneel imago voor uw bedrijf

Schriften en notitieboeken zijn altijd handig om bij de hand te hebben, maar door deze te personaliseren, bijvoorbeeld met het logo van uw bedrijf, helpt u ook het imago van uw organisatie te versterken. Waar het op neerkomt, is dat schriften en notitieboeken altijd en overal gebruikt kunnen worden, en dat u met een gepersonaliseerd design precies de huisstijl kan uitdragen die u voor ogen heeft. Is het schrift of notitieboek in kwestie niet bedoeld voor gebruik op kantoor, maar thuis? Dan kan u het gewoon personaliseren met een familiefoto of een leuk design van uw kinderen, om maar wat voorbeelden te geven. Op deze manier zijn de schriften en notitieboeken die u besteld niet alleen ideaal voor gebruik op kantoor, maar ook thuis of als relatiegeschenk.