Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

IDEAAL VOOR KANTOOR


Zeker wanneer u een bedrijf of organisatie runt waarbij u vaak klanten en relaties over de vloer krijgt, komen mappen heel goed van pas. Het gebruik van gepersonaliseerde mappen helpt namelijk om een uniforme look te verkrijgen en daarmee een professionele indruk te maken. Bij GRdruk.nl kan u kiezen uit een brede selectie aan mappen en u kan ze allemaal online personaliseren, tot in detail. Op deze manier kan u er voor zorgen dat iedereen in uw bedrijf met dezelfde kwaliteitsproducten kan werken. Daarnaast komen mappen als ringmappen als heel goed van pas bij het ordelijk en overzichtelijk houden van uw kantoor, en kan u er zo voor zorgen dat al uw belangrijke documenten netjes bewaard worden zonder risico op kreukelen of kwijtraken.

Een uitgebreide keuze aan mappen

Voor een extensieve collectie van verschillende soorten mappen en complementen voor mappen bent u bij GRdruk.nl aan het juiste adres. Naast klassieke ringmappen en ordners met hefboomtechniek vindt u bij ons ook volledig personaliseerbare slipcases voor mappen en rugetiketten voor mappen. Dit zijn ideale accessoires voor het op orde houden van uw kantoor en uw documenten, en door deze aan de hand van uw huisstijl te ontwerpen, kan u ze ook nog een persoonlijke touch meegeven. Dat klinkt misschien ingewikkeld, maar dat is het absoluut niet, dankzij onze overzichtelijke en makkelijk te gebruiken online design tool. Het enige dat u daarna hoeft te doen, is het afleveradres in te voeren en wij zullen ervoor zorgen dat u in een mum van tijd uw zelf ontworpen mappen thuis of op kantoor ontvangt.

 

Mappen die perfect bij uw huisstijl passen

Het gebruik van mappen is wel praktisch en zorgt ervoor dat uw administratie goed op orde kan worden gehouden, maar het is nog beter als u ze ook nog kan ontwerpen volgens de huisstijl van uw bedrijf of organisatie. Bij GRdruk.nl heeft u die mogelijkheid. Van het kiezen van de rugbreedte tot het laten drukken van uw bedrijfslogo op de voorzijde, u kan onze mappen helemaal afstemmen op wat u en uw bedrijf nodig hebben. Hetzelfde geldt overigens voor de bijbehorende items, zoals slipcases en etiketten. Op deze manier kan u er gemakkelijk voor zorgen dat uw administratie een professionele outlook krijgt, zowel voor uw medewerkers als voor uw klanten en zakenrelaties.