Spandoeken rechthoekig

Zeker voor evenementen en promotionele acties die in de buitenlucht of in grote binnenruimtes plaatsvinden, zijn rechthoekige spandoeken een uitstekende manier om uw boodschap over te brengen op uw publiek. Denk daarbij ook aan, bijvoorbeeld, reclame op hekken, bouwwerven, en steigers op high-traffic locaties in de stad. Het zijn klassiekers wat betreft promotiemateriaal, onder ander dankzij hun veelzijdigheid. Om die reden kan u bij GRdruk.nl kiezen uit meer dan 60 (!) verschillende formaten rechthoekige spandoeken, van smalle strips in A1-formaat tot enorme oppervlakken van 12 vierkante meter. Het ligt er maar net aan wat u wil laten drukken en wat u met de rechthoekige spandoeken wil bereiken. Wij helpen u er in ieder geval graag mee!

  • Bij GRdruk.nl kan u kiezen uit een enorme selectie van meer dan 60 verschillende formaten voor uw rechthoekige spandoeken.

  • De meeste formaten kunnen zowel met een liggende als een staande oriëntatie bedrukt worden.

  • U kan kiezen voor een simpele enkelzijdige bedrukking in zwart-wit of voor een opvallende full-color bedrukking.

  • Wij bieden verschillende materialen voor onze rechthoekige spandoeken, waaronder 300 grams mesh (gaasstructuur) en 500 grams PVC.

  • Bestellingen zijn mogelijk vanaf 1 stuk.

  • Gratis verzending mogelijk.

  • Express verzending is beschikbaar voor dit product.

Heeft u een vraag in verband met uw bestelling? Absoluut geen probleem, neem gerust contact met ons op of klik hier voor meer informatie over het plaatsen van een bestelling.

INFO! We zijn momenteel bezig om GRdruk.nl nóg beter voor u te maken. Gelieve uw ontwerpen zolang aan het einde van het bestelproces aan te leveren.

Kies het formaat:

Wijzig Keuze


Kies de oriëntatie:

Wijzig Keuze


Kies de bedrukking:

Wijzig Keuze


Kies het materiaal:

Wijzig Keuze


levertijd:

Wijzig KeuzeOp voorraad
SKU
Spandoeken rechthoekig
€ 0,00