X Banner Systeem Incl Bedrukking

Bent u op zoek naar een mooie, duurzame, en gebruiksvriendelijke banner die u kan gebruiken op verschillende evenementen en in ruimtes van variërende groottes? Dan is de X-banner (systeem inclusief bedrukkig) van GRdruk.nl hoogstwaarschijnlijk een goede optie voor u. Dankzij het ingenieuze systeem van aluminium en verstelbare GFK-stangen kan deze banner in een handomdraai worden aangepast aan de grootte van de ruimte waarin u actief gaat zijn. Daarnaast leveren wij dit product ook met een transporttas op maat voor easy vervoer.

  • Wij hebben verschillende formaten van de X-banner in onze selectie, inclusief 60cm x 200cm, 60cm x 180cm, en 100cm x 220xm.

  • Voor deze banners kan u kiezen uit twee verschillende materialen wat betreft het doek, namelijk 175 µm wit polyesterfolie met zilveren achterzijde en 500 grams PVC frontlit.

  • Enkelzijdige full color bedrukking is altijd een optie voor uw designs.

  • Bestellingen zijn mogelijk vanaf 1 stuk.

  • Gratis verzending mogelijk.

  • Express verzending is beschikbaar voor dit product.

Heeft u een vraag in verband met uw bestelling? Absoluut geen probleem, neem gerust contact met ons op of klik hier voor meer informatie over het plaatsen van een bestelling.

INFO! We zijn momenteel bezig om GRdruk.nl nóg beter voor u te maken. Gelieve uw ontwerpen zolang aan het einde van het bestelproces aan te leveren.

Kies het formaat:

Wijzig Keuze


Kies het materiaal:

Wijzig Keuze


levertijd:

Wijzig KeuzeOp voorraad
SKU
pr_x_banner_systeem_incl_bedrukking
€ 0,00