Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

Roll-up banners & displays online bestellen bij GRdruk.nl

Roll-up banners en displays zijn een bewezen manier van offline promotie waarmee de herkenbaarheid van uw bedrijf of de boodschap van uw organisatie in één keer op een groot publiek kan worden overgebracht. Of het nu gaat om een evenement dat u gaat organiseren, een stand die u gaat opzetten voor een handelsbeurs, of een presentatie die u gaat geven in de vergaderzaal bij u op het bedrijf, bij GRdruk.nl vindt u de roll-up banners en displays die u nodig heeft.

 

Veelzijdigheid troef

Afgezien van het gebruiksgemak van onze roll-up banners en displays kan u met deze producten ook alle kanten op. De meeste banners zijn namelijk gemakkelijk verstelbaar, zowel in de hoogte als de breedte, en kunnen zo worden afgesteld op de ruimte waarin ze ten toon dienen te worden gesteld. Daarnaast biedt ons aanbod roll-up banners en displays ook kwalitatieve oplossingen voor alle budgetten, van de betrouwbare roll-up banner classic tot de hoogwaardige roll-up banner Comfort, inclusief luxe, gevoerde tas voor veilig vervoer. Zo kan u bij GRdruk.nl dus voor iedere gelegenheid de perfecte banner of display vinden.

 

Onbeperkte mogelijkheden

Zoals u zelf ook al wel zal ontdekken, bestaat de selectie roll-up banners en displays van GRdruk.nl uit een brede variatie wta betreft formaten en bedrukbaarheid. De meeste banners bieden de mogelijkheid tot enkelzijdige bedrukking in hoogwaardig full color tot wel 6 vierkante meter aan oppervlak. U kan echter ook nog een stapje verder gaan en kiezen voor onze Comfort Duo roll-up banner, welke een dubbelzijdige bedrukking kan krijgen. Het gaat er maar net om wat u nodig heeft, en in welke omstandigheden de banners en displays gebruikt dienen te worden. Waar u echter zeker van kan zijn, is dat u bij ons de banners kan vinden die passen bij wat u van plan bent.